Boncuklu Deri Bileklik Yapımı

 



Bileklik Yapımı

Boncuklu Elişi Deri Bileklik Yapımı - Resimli Anlatım

Kendi yaptığınız eşyaları tasarımları kullanmak size daha büyük bir mutluluk verir ve onları hazırlarken el emeğinizi harcarken geçen zaman dertlerinizin azalmasına etken olur. Bu yayınım da deriden ip, mavi deri ip metre olarak satılan sarı boncuk zinciri metal sarı halka.

Yapılışı: kahverengi deri ipi ikiye katlayacaksınız. Mavi deri ipi ikiye katlanan kahverengi ipe dolayarak saracaksınız. Sık bir şekilde sardıktan sonra 10 sıra gibi, aralıklı sarmaya başladığınızda sarı boncuk zincirini de sarım işlemine ilave edeceksiniz. Bu sefer mavi deri ipi sararken her boncuğun arasından geçireceksiniz.boncukların arasında mavi deri ipler gözükecek ve alt zemin kahverengi deri ip gözükecek. Bu şekilde sarmaya devam ederek bileğinizin ölçünüzü alarak çift sarmalı yapacaksınız ve en son sarı metal halkayı deri iplerin sonuna takarak ipleri bağlayacaksınız. İşte deriden boncuklu bileklik hazır. Ayrıca zevkinize göre başka renklerde de yapabilirsiniz. 
Bileklik Yapımı

Boncuklu Deri Bileklik Yapımı 4.5 5 Unknown Boncuklu Elişi Deri Bileklik Yapımı - Resimli Anlatım Kendi yaptığınız eşyaları tasarımları kullanmak size daha büyük bir mutluluk v...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved