Dantelden Rüya Kapanı Yapmak

 


Rüya kapanı – Tanrının Gözü eski Kızılderili inanışlarında kötü rüyalardan korunmak için yapılarak asılan uğuruna inanılan eşyadır. Sadece kötü rüyalardan korunmak için değil, eviniz kötü ruhların enerjilerin gelmesini önlemek için de kullanılır. Balkonlara, bahçelere, evin içine ve özellikle yatak odanızın pencere veya kapısına asmanız uygun olur. Süs amaçlı dekoratif olarak da kullanabilirsiniz.

Rüya kapanının yapımının özelliği doğal maddelerin kullanılmasıdır. 

Bakınız (Rüya Kapanı Yapımı) Bunun içinde rüya kapanı yaparken ,sentetik ve naylon eşyalardan kaçınılması gerekir.

Size kolay bir şekilde yapabileceğiniz rüya kapanı çalışması anlatacağım. Hepimizin evinde dantel örtülerimiz vardır. Bu dantel örtülerden pamuklu dantel ipliği ile örülmüş olmasına dikkat ederek, işleme başlayalım. Bir tane nakış kasnağına bu yuvarlak dantel örtülerden birini kıstırarak takalım. Kasnağın uçlarına da yün veya pamuklu ipliklerden uzun iplikler keserek bağlayalım. İşte pratik bir şekilde rüya kapanınız hazır.



Dantelden Rüya Kapanı Yapmak 4.5 5 Unknown Rüya kapanı – Tanrının Gözü eski Kızılderili inanışlarında kötü rüyalardan korunmak için yapılarak asılan uğuruna inanılan eşyadır. S...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved