Kağıt Peçeteden Bahar Dalı Yapımı

 


Kağıt Peçeteden Bahar Dalı Yapımı
Kağıttan çiçekler yaparak bahar dalı süslemesi yapalım. Ne kadar güzel görünürler değil mi?

Kış bittikten sonra çiçekler açan bahar ağaçları diğer adıyla erik ağaçları çok güzel insanın gönlünü açan manzara sergilerler. Şimdi o manzarayı kendimiz için evimize yapacağız.


Birkaç tane kuru ağaç dalına ihtiyacımız olacak. Bu yazıyı okuyunca biz nereden bulalım kuru dalları diyebilirsiniz.

Takı ve süs eşyaları satan mağazalarda böyle kuru dal havasını veren plastik dallar satılıyor. Onlardan alabilirsiniz veya bahçenizden ağacın kurumaya yakın dallarından birini kopartırsınız netice de ağacı söküp üzerinde çalışma yapmayacağız.

Şimdi gelelim kağıttan çiçeklerin yapımına bu çiçeklerin yapılışı biraz farklı olacak. Peçetelerden çiçek yapacağız dilediğiniz renkte peçetelerle bu çalışmayı yapabilirsiniz.

1. Resim; peçeteden çiçeğin yapımında iki şekilli çiçek kesimi yapacağız. İlk kesim resimde de görüldüğü gibi kenarları dilimli çiçek yaprağı olacak.

İkinci çiçek kesimi ilk kestiğimiz dilimli çiçeğin içine konacak yuvarlak kesim olacak.

Altta dilimli onun üzerine yuvarlak kestiğiniz kağıtları koyun ve İkinci resimde ki gibi alt kısımlarından kıvırın ve bahar çiçeklerinin şeklini alsınlar. Bu şekilde bolca çiçekleri yaparak hazırlayın.

Üçüncü Resim; hazırlamış olduğunuz bütün çiçekleri silikon tabancası yardımıyla dallara yapıştırın
.


Kağıt Peçeteden Bahar Dalı Yapımı 4.5 5 Unknown Kağıttan çiçekler yaparak bahar dalı süslemesi yapalım. Ne kadar güzel görünürler değil mi? Kış bittikten sonra çiçekler açan bahar ağaçl...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved