Kot Yeleği Fermuarla Süsleme

 


Kot Yeleği Fermuarla Süsleme
Sade modellerinden sıkıldığınız kot ceket veya yeleklerinizi fermuarla süsleyebilirsiniz.
Fermuarı sadece elbise, etek, pantolon ve çanta da kapatıcı olarak kullanımdan başka farklı amaçlar içinde kullanabilmemiz mümkündür.

Bilezik ve kolye süslemelerinde de fermuar kullanabiliriz. Çok farklı bir hava veriyorlar. Moda genele uymaktan ziyade kendine yakışanı giymek ve tasarlamaktır.

Kot yeleğin sırt tarafında fermuarla süslemeye ağırlık verilmiş. Siz isterseniz ön kısmında da süslemeler yapabilirsiniz.

Gerekli malzemeler; bolca fermuar ve silikonlu yapıştırıcı.

Yapılışı; fermuarları ister uzun boyda, ister kısa boyda olsunlar fark etmez. Birleşim yerlerinden ayırın. İki parçadan oluşan fermuarları tek tek ayırın. Kot giysinin rengi açık mavi olduğundan burada koyu mavi fermuar ya da lacivert de olabilir. Giysinin aynı tonundan daha koyu renk seçimi olmuş fermuarın rengini seçerken fermuarları kıvırarak modeller oluşturup kumaşa iğneleyin ve dikkatli bir şekilde inceleyerek düzgün kıvrımları yapmış mısınız her hangi bir potluk yani hata var mı diye kontrol edin. Her hangi bir hata yanlışlık yoksa silikon yapıştırıcı ile fermuarları
 yapıştırın.

Kot Yeleği Fermuarla Süsleme 4.5 5 Unknown Sade modellerinden sıkıldığınız kot ceket veya yeleklerinizi fermuarla süsleyebilirsiniz. Fermuarı sadece elbise, etek,  pantolon ve çan...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved