Kristal Boncuklardan Bahar Dalı Yapımı

 


Kristal Boncuklardan Bahar Dalı Yapımı
Kristal Boncuklardan Bahar Dalları Yapma - Kristallerle Bahar Dalları Yapımı
Özellikle büyük vazolarda farklı ve güzel duran bir dekor olur. Bahar dallarına benzediği gibi ayrıca kışın ağaçlara kar yağmış görüntüler vardır. Aynen o imajı da veriyor.


Gerekli malzemeler, kolaylıkla temin edilebilecek cinsten. Önce bahçenizde veya sokakta dalları kurumuş olması koşuluyla önce kurumuş dal parçaları lazım. İnce ve uzun olmasına dikkat edin.

Bol miktarda beyaz ve şeffaf kristal boncuklar dikkat edin burada boncuk diyorum gidip kristal taş almayın. Kristal boncukları takı satan mağazalarda bulabilirsiniz. Bundan başka sıcak silikon tabancası da lazım.

Kuru Dalları, kısım kısım olmak üzere koyacağınız vazonun dışında kalacak kısımlara yapıştırıcıyı sürün. Önce 5 cm alana yapıştırıcıyı sürün ve cımbız yardımıyla boncukları bekletmeden dallara silikonu sürdüğünüz yerlere yapıştırın. Anında silikona temas edince boncuk yapışır. Bu şekilde dalları yapıştırarak kristalleri yapıştırın. Yapıştırıcıyı, kısım kısım süremeye dikkat edin . Komple bir dalı aynı anda yapıştırıcı sürerseniz boncukları dalın tamamına sürene kadar yapıştırıcılar kurur.

Ayrıca - boncuklarla tablo süsleme, boncuklardan deri bileklik yapımı, boncuk süsleme, boncuklardan süs topları yapma 
   

Kristal Boncuklardan Bahar Dalı Yapımı 4.5 5 Unknown Kristal Boncuklardan Bahar Dalları Yapma - Kristallerle Bahar Dalları Yapımı Özellikle büyük vazolarda farklı ve güzel duran bir dekor olu...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved