Kuru Dallardan Resim Tablosu Süsleme

 


Kuru Dallardan Resim Tablosu Süsleme
Kuru dallar görünümü tek başına bir şeye benzemeyen ama üzerinde çalışıldığı zaman farklı otantik ve doğal bir görünüm veren süsleme malzemelerinden biridir.

Kuru dallar ve gazete kağıtlarından yapılmış çiçekler her ikisi sonbahar havasını veren objeler.


Gerekli olan malzemeler tek parça halinde elinizdeki resim tablosunun boyuna göre kuru dal her bir resim panosuna 6 adet kısa kuru dallar lazım olacak .

Kuru dalların üzerine çiçek yapmak içi gazete kağıdı ve yapıştırıcı ve resim panonuz çok kötüyse eskimişse eğer düz sade yeşil renkte karton diğer çeşidi olan fon kağıdı.

İlk adım, olarak resim tablonuzdan başlayın eğer çok kötü duruyorsa yeşil fon kağıdıyla kaplayıp yapıştırın.

İkinci Adım, olarak gazete kağıdından çiçekleri hazırlamaya sıra geldi. Büyükten küçüğe doğru olmak üzere dilimli olarak çiçekler kesin ve en büyük yapraklı an altta olacak şekilde üst üste koyarak en ortadakini iyice kıvırarak birbirlerine yapıştırın. Toplam da çiçekler 4 kat olacak.

Gazete kağıdından yapmış olduğunuz çiçekleri kuru dalların muhtelif yerlerine yapıştırın. Son olarak kuru dalları da resimde gördüğünüz şekilde panoya yapıştırın.


Kuru Dallardan Resim Tablosu Süsleme 4.5 5 Unknown Kuru dallar görünümü tek başına bir şeye benzemeyen ama üzerinde çalışıldığı zaman farklı otantik ve doğal bir görünüm veren süsleme malze...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved