Saçaklı Bluz Yapımı

 


Saçaklı Bluz Yapımı
Düz ve sade bluzu birkaç rötuşla çok şık bir hale getirmeniz mümkün. Şimdi detaylı anlattığım zaman siz de şaşıracaksınız.

Aynı renkten bluz olursa iyi olur mesela askılı bluzunuz var fiyatları ucuz oluyor. Bir tane daha alın kesin saçaklarını yapın öbür bluzun yakasına dikin. Boncuklarla da süsleme yaptınız mı harika durur. İşte size pahalı mağazalarda satılan bluzların aynısı oldu.

Resimlere göre bluzun birini yanlarını keserek yani kol ve koltuk altı kısmını kesin ve onları ayrının, onlarla işiniz yok. Size lazım olan ön yaka parçası. Onu da saçak yapın. Resimde gördüğünüz gibi. Saçakların boyları uzun olsun daha bir havalı durur. Yani saçakların boyu göğüs altına kadar insin. 

Kesmiş olduğunuz saçaklara boncuklar takarak süslemeyi bitirin ve en son esas bluzunuzun yakasına iğneleyin ve makine dikişi çekin. İşte saçaklı bluzunuz hazır. Resimlere de baktığınız zaman yapımının çok kolay olduğunu göreceksiniz. 

Saçaklı Bluz Yapımı
Saçaklı Bluz Yapımı

Saçaklı Bluz Yapımı 4.5 5 Unknown Düz ve sade bluzu birkaç rötuşla çok şık bir hale getirmeniz mümkün. Şimdi detaylı anlattığım zaman siz de şaşıracaksınız. Aynı renkten ...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved