Sahte Dövme Yapımı

 


Sahte Dövme Yapımı
Kendi geçici sahte dövmenizi kendiniz yapabilirsiniz.

Bazı kişiler dövmeleri sever ama kalıcı olmamasını da isterler. Geçici dövme yaptırmaya kalktığınız zaman bile uzun zaman geçebiliyor.

Ama ıslak eyeliner ile daha yanında birkaç malzemesini kullanarak kendinize geçici dövme yapabilirsiniz.


Islak eyeliner derken eyelinerı yapacağınız dövmenin içini boyarken fırçasını suya ıslayarak yapacaksınız.
Sahte Dövme Yapımı
İlk olarak hangi şekilde dövme istiyorsanız, resmi çizimi ayarlayın.Resimde deniz çapası şeklini dövme olarak yapılmış.
Görüntüyü kopya kağıdı ile kolunuza transfer edeceksiniz yani kopyalayacaksınız.İki kağıdın arasına konan bildiğimiz kopya kağıtlarından olacak.

İşleme başlamadan önce kolunuzu veya vücudunuzda nereye dövme yapacaksanız orayı temizleyin ve kuru olsun.Sonra da kolonya ile dezenfekte edin yani pamuklu kolonya ile silin.

Çizim kağıdını ve kopya kağıdını dövmeyi nereye yapacaksanız koyarak, yumuşak uçlu resim kalemleri daha iyi olur.

Kolunuza dövmenin şekli çıkmış olur. Siyah göz kalemi ile çizimin kenarlarından belirgin şekilde gidin.Kopyaladığınız resmin kenarlarının üzerinden gideceksiniz.

Şimdi sıra geldi dövmenin içini doldurmaya. Bunun için de eyelinerın fırçasının ucunu hafif su da ıslatarak dövmenin içini boyayın.Son olarak da bitirdiğiniz dövmenin üzerine bebek pudrası dökerek hafif bir şekilde emmesini bekleyin.Pudra havuza denize girerken dövmenin dağılmaması için etkilidir. Tabii uzun bir müddet için değildir.
Sahte Dövme Yapımı 4.5 5 Unknown Kendi geçici sahte dövmenizi kendiniz yapabilirsiniz. Bazı kişiler dövmeleri sever ama kalıcı olmamasını da isterler. Geçici dövme yaptırm...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved