Yaşamı Kolaylaştıran Ev Aletleri

 


Yaşamımızdaki kolaylık ev aparataları, günlük hayatımızda bizim elimiz ayağımızdır. Aparat eşyaların genel tanımı bir işi yaparken veya bir aleti kullanırken daha kolay yapmamızı sağlayan yardımcı araçlardır.

Örneğin kasap usulü yani kasapların et kesmeleri şeklinde et veya sebze keseceksiniz , elinizi kesmemeniz için yapılmış metal bıçak koruyucu bunu parmaklarınızın ön tarafına koyarak bıçaktan elinizi korumuş oluyorsunuz.
Bıçak Doğrarken Parmakları Korumak için Metal parmak Koruyucu
Masa da ders çalışırken veya ofis masanız da çalışırken bir şeyler içersiniz düşünün içtiğiniz içeceğin masanın üzerine döküldüğünü kitapların, evrakların veya bilgisayarın battığını ne kadar korkunç değil mi ? Ama masa kenarına tutturmalı bardaklıklar sizi bu tehlikelerden korur.
Yaşamı Kolaylaştıran Ev Aletleri
Bazı mutfak lavabolarının başına yani yan tarafına sabunluk koymak istemeyebilirsiniz. Genellikle her evin lavabo başları bulaşık kremleri tarafından tutulmuştur. Bu geleneksel görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak isterseniz bu şekilde ayaklı tabaklar işinizi görür. Tabii bu ayaklı tabakları sizin de yapmanız mümkün ayaklı şekerliğiniz veya muhallebi bardağınız ya da dondurma bardağınız var ise bunu ters çevirin üzerine silikon yapıştırıcı ile düz pasta tabaklarından yapıştırın ve sprey yağlı boya ile boyayın.
Yaşamı Kolaylaştıran Ev Aletleri
Koltuk kenarlarına konan küçük sehpa tarzı koltuk aparatları burada kahve fincanını ikinci basamağa koyulmuş her hangi bir el çarpmasında üzerinize kahve dökülmemesi açısından.
Yaşamı Kolaylaştıran Ev Aletleri
Duvara çivi çakarken kaçımız elimize de çekici vurmuştur şahsen ben çok yapmışımdır ama şimdi artık her şeyin bir kolayı olduğu gibi çivi çakmanın da kolaylığı var elinize tarağı alın ve çiviyi sizin yerinize tarak tutsun veya çamaşır mandalı ile de çiviyi tutabilirsiniz bu şekilde parmaklarınızı çekiç darbelerinden de korumuş olursunuz.
Yaşamı Kolaylaştıran ev Aletleri
Mutfak dolap içleri özellikle tencere ve tavalarda çok yorar bizi ama böyle bulaşık makinesindeki gibi raflar yaptırttığınız zaman dolap içlerinize rahatlıkla tencerelerinizi yerleştirebilirsiniz.
Yaşamı Kolaylaştıran Ev Aletleri
Dolap kenarlarını hafife almayın gerekli aparatlar takılarak mutfaktaki her zaman kullanmadığınız eşyaları dolaplarda yer kaplayacağına buralara koyabilirsiniz, örneğin şişeler gibi..
Yaşamı Kolaylaştıran Ev Aletleri
Kitap okurken özellikle sert kapaklı ciltli kitapları okurken kitap sürekli kapanır parmağa takılan kitap ayırma ayracı rahatlıkla kitap okumanıza kolaylık sağlar.
Kitap Okuma Ayracı
Meyveler özellikle narenciye türü meyveler yan yana sebzeliğe konulduğu zaman birde üstü kapalı ise çabuk çürüme yapar ama bu şekilde açık bir halde olunca bozulmaları da gecikir.
Yaşamı Kolaylaştıran Ev Aletleri

Yaşamı Kolaylaştıran Ev Aletleri 4.5 5 Unknown Yaşamımızdaki kolaylık ev aparataları,  günlük hayatımızda bizim elimiz ayağımızdır. Aparat eşyaların genel tanımı bir işi yaparken veya bir...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved