Ametist Taşından Kolye Yapımı

 


Ametist Taşından Kolye Yapımı
Ametist Taşından Elişi Kolay Kolye Yapımı

Ametist taşı; Sakin, denge, sabır ve huzur sağlamak için duygusal, ruhsal ve fiziksel düzlemde çalışır. Refah ve bolluğa etken olur.hukuki sorunları ve para sorunları ile uğraşırken Ametist den faydalanılır.

Şimdi bu değerli ve yararlı doğal taşla kolye yapalım.


Gerekli malzemeler: 20 tane kadar ametist taşları (renkleri açıklı koyulu resimde görüldüğü şekilde), kırmızı renk paraşüt ipi, uzun sarı metal çivi, 2 tane kararmayan sarı metal takı süsü, kilit aparatı, metal yuvarlak halkalar ve karga burun.

İlk adım uzun metal tel çubuğa ametist taşlarını geçirin ve teli hafif olarak yarım ay biçiminde bükerek eğrilik verin.

Ametist taşlarını geçirdiğiniz tel çubuğun her iki yanına yuvarlak metal halkalardan takacaksınız karga burun yardımıyla yuvarlak metal halkayı kapatmadan metal çiçek şeklindeki süsleri geçireceksiniz ve bu şekilde yuvarlak halkaların ağızlarını karga burun ile kapatacaksınız.

Çiçek şeklindeki metal süslerin boş olan deliklerine tekrar yuvarlak metal hakaları takıp birer tane bu halkalara iki kat yapıp paraşüt ipini bağlayacaksınız ve son olarak kilit aparatlarını takacaksınız ve doğal taşlı elişi kolye tamamlanmış olacak.


Ametist Taşından Kolye Yapımı 4.5 5 Unknown Ametist Taşından Elişi Kolay Kolye Yapımı Ametist taşı; Sakin, denge, sabır ve huzur sağlamak için duygusal, ruhsal ve fiziksel düzlemde...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved