Balkonlardaki Çiçekler için Öneriler

 


Balkonlardaki Çiçekler için Öneriler
Balkonlarda Çiçek Saksıları için Yerleştirme Dekorasyon Uygulaması

Balkonlarda çiçek saksılarının görünümü canlılık verir. Balkonda otururken göze güzel görünür. 


Bir çiçek tutkunu iseniz ve  çok saksılarınız var ise  onların yerleşimleri için birkaç öneri sunalım.

Küçük balkonlar için yerden tasarruf yapmak için asmalı saksılar kullanmak çok uygun olur. Balkon demirlerine takılabilecek şekilde yapılmış bu saksılar yerden yararlanmak açısından küçük balkonlarda uygun olur.





Balkonlardaki Çiçekler için Öneriler
Balkonunuzda küçük tahtaları bir araya getirerek seracılık yapabilirsiniz. Balkon geniş ise bir bölümüne küçük tahta suntalar ile çevirerek sebze yetiştirmeniz mümkün olur.

 Çiçekler için Öneriler
Balkonlardaki çiçekleri sularken en çok rahatsız olunan konu yerlere saksıdaki toprak ile birlikte çamuru suların akması olayı. Bu şekilde olduğu zaman balkonda çirkin ve pis bir görünüme bürünmüş oluyor. Ufak bir el işi çalışması ile balkonlardaki bu sıkıntılı durumu yok edilebilir. Dekorasyon olarak balkonlarda çok tercih edilen yerleri beyaz çakıl taşları ile döşeyerek çiçeklerinizi suladığınız zaman topraklı suların akmasını önlemiş olursunuz. çakıl taşları suyu emme özelliğine sahiptir. Ayrıca balkonlarda güzel bir görüntü vermiş oluyor.
Balkonlardaki Çiçekler için Öneriler
Küçük balkonlarda yer dar olduğu için saksıları duvarlara takılacak demir kancalara asmaları balkonu daha geniş gösterir.
Balkonlardaki Çiçekler için Öneriler
Balkonunuz geniş ise bir köşesini çiçeklerinize ayırabilirsiniz.
Dar balkonlar için büyük saksıları demir ızgaralara dizmek yerleştirmek yer açsından geniş olmasını sağlamış olur.

Balkonlardaki Çiçekler için Öneriler 4.5 5 Unknown Balkonlarda Çiçek Saksıları için Yerleştirme Dekorasyon Uygulaması Balkonlarda çiçek saksı larının görünümü canlılık verir. Balkonda oturu...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved