Bluzda Omuz Süsleme Yapımı

 


Bluzda Omuz Süsleme
Hep aynı tarz giyimlerde de değişiklikler yaparak bam başka görünümlere sahip olan giysiler elde etmeniz mümkün.

Düz sade sıfır yaka veya V yakada olabilir fark etmez bluzlarınızı değiştirip modelini yeni tarz bir bluza dönüştürmek elinizde.

Yapılışı: Bluzunuzun yaka kısmını dümdüz olarak omuzdan kollara kadar kesin böylelikle yaka kısmı kesilmiş düz bir bluz oldu tabi ki arka ve ön kısım açık dikişsiz bir şekilde. 

Şimdi kesmiş olduğunuz bluzun parçalarını ince iki kat şeritler halinde dikin kesmiş olduğunuz yaka kısmına dikilecek zımbaları yapıldıktan sonra hemen değil.
Bluzda Omuz Süsleme
Belli aralıklarla zımbaları dikmiş olduğunuz şeride takarak ve bu arada delmiş oluyor makine hepsini hazırlayın ve bu hazırlamış olduğunuz şeridi bluzunuzun kesmiş olduğunuz yaka kısmına makinede dikin .

Son olarak ipli bağcıklarla yan omuzlarınızı kollarınıza kadar bu zımbalardan geçirerek ayakkabı bağlaması şeklinde bağlayarak süsleyerek bluzunuzun omuz süslemesini tamamlayın.


Bluzda Omuz Süsleme Yapımı 4.5 5 Unknown Hep aynı tarz giyimlerde de değişiklikler yaparak bam başka görünümlere sahip olan giysiler elde etmeniz mümkün. Düz sade sıfır yaka vey...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved