Boncuklarla Avize Süsleme

 


Eski avizenizin şeklini tarzını rengini değiştirmek istiyorsanız. Sizlere harika kolaylıkla yapabileceğiniz bir süsleme sunumu veriyorum. Bazı avizelerin zamanla temizlerken falan taşları düşebilir eksik taşlar olabilir. İşte bu boncuklarla süslemeyle avizenize yeniden kavuşursunuz.

İhtiyacınız olan bu boncuklar metre usulü satılıyor. Fiyatları da ucuz. Takı ve dikiş malzemesi satan dükkanlarda bulabilirsiniz. Bir de ayrıca boncukları avize demirine bağlamak için, metal tel alacaksınız.

Avize kasnağının şekline göre nasıl boncukları süsleyeceğinize siz karar vereceksiniz. Netice de elinizdeki malzemenin ne şekilde olduğunu bilmediğimden dolayı bir fikir veremem. Ama genel uymanız gereken işlem sıraları var. Onları takip ettiğiniz zaman süslemeyi yapabilirsiniz.

Her sıralı boncuğu alttan ve üstten olmak koşuluyla avizenin demirine iyice sağlam bir şekilde başlayın. esas olay telleri boncuğa bağlayacaksınız ve boncukla birlikte teli avize demirine sıkıca bağlayıp tutturmak. Son olarak da avizenizi asmak. Kolay gelsin ve resimlere buyrun…





Boncuklarla Avize Süsleme 4.5 5 Unknown Eski avizenizin şeklini tarzını rengini değiştirmek istiyorsanız. Sizlere harika kolaylıkla yapabileceğiniz bir süsleme sunumu veriyorum. ...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved