Çanta Süsleme

 


Hadi elimizdeki çantaları süsleyerek modellerini değiştirelim.

Hala sıkılmadınız mı i aynı model çantayı kullanmaktan biraz süet parçası yoksa onun yerine keçe kumaş. Bir tane de küçük pet şişe. Bu plastik su şişeleri de iyi ki var hemen hemen her şey yapılabiliyor.yapıştırıcı, makas, pet şişeden yapılacak çiçekleri boyamak için oje. 

Yukarıdaki çanta için keçe , süet kumaşlardan küçük küçük kelebek motifleri çizerek keselim ve yapıştıralım.bu iki kumaşı tavsiye etmemin sebebi kesilen yerlerinden iplik atmamalarından dolayıdır.Ya da suni deri parçası da olabilir.
Yukarıdaki çiçekleri pet şişeden küçük boyda kesip ojeyle boyayıp öyle yapıştıracaksınız çantanıza.Siyah çiçeklerde taban renk siyah önce siyah ojeyi sürün kurumasını bekleyin. Kenarlara ve içlerine sarı yaldızlı oje süslemelerini yaparsınız. Aynı şekilde öbür çiçekte taban renk açık oje sürümü sedefli ojelerden olursa daha iyi olur. Kuruduktan sonra sarı yaldızlı ojeyle kenar ve iç süsleme çizimlerini yaparsınız.

Çanta Süsleme 4.5 5 Unknown Hadi elimizdeki çantaları süsleyerek modellerini değiştirelim. Hala sıkılmadınız mı i aynı model çantayı kullanmaktan biraz süet parçası...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved