Cdden Bilezik Yapımı

 


Cdden Bilezik Yapımı
Evinizdeki Eşyaları Değerlendirerek Cdden Bilezik Yapımı

Şimdiki zaman her şeyi değerlendirme zamanı, yapa
bildikten sonra her şey yapılır. Bilekte  çok güzel duruyor. Sanki gitmişsiniz mağazadan satın almışsınız gibi.

Işıltılı renk cümbüşü cd'den kaynaklanan bir ışıltı oluyor. Özellikle gece davetlerinde yapın birkaç tane takın parlaklık ve güzelliği, bilekte hoş duruşu ayrı bir hava veriyor. Cdler müzik film izlenmesinden başka değişik işlerde de kullanılıyor. Aynı bilezik yapımı gibi.

Şimdi bakalım bilezik yapmak için neler lazım malzemeler; 2 tane parlaklığı farklı dolayısıyla renkleri de farklı olur parlaklıkları farklı olunca 2 tane cd, cdleri parçalara ayırmak için makas, yapıştırıcı ister uhu, ister ahşap yapıştırıcı tutkal yani veya silikon yapıştırıcı olabilir. Ve cdleri kestikten sonra yapıştırmak için yani bileziğin ana temel maddesi olan boş ip sarma kartonları oluyor onlardan da 1 tane. Tabii fazla yapacaksanız bu malzemeler artacak.

Şimdi bakalım nasıl yapılacakmış cdden bilezik Buyrun... Önce cdleri geometrik şekillerde kesin rast gele.
Sonra yapıştıracağınız yani bileğinize takacağınız aparata yapıştırıcıyı sürün ama kısım kısım sürün hepsini birden sürerseniz cd parçalarını yapıştırana kadar diğer kısımlar kurur. Yapıştırdığınız yere cd parçalarını yapıştırın. Böylece devam ederek aparatın hepsini cd parçaları ile yapıştırın ve çalışmayı bitirin. İşte bilezik hazır.

Cdden Bilezik Yapımı 4.5 5 Unknown Evinizdeki Eşyaları Değerlendirerek  Cdden Bilezik Yapımı Şimdiki zaman her şeyi değerlendirme zamanı, yapa b ildikten sonra her şey yapı...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved