Pet Şişeden Stor Perde Yapımı

 


Pet Şişeden Stor Perde Yapımı
Geri dönüşüm projelerinden biri olan pet şişelerden stor perde yapımı olacak. Sadece pencerelerde kullanımın dışında oda içlerinde süs olarak da kullanabilirsiniz. Mağazalarda boncuklu perdeler var evinizde özellikle kapıların olmadığı bölümlere takılır. Bu yapacağınız pet şişeden stor perdeleri de bu amaçla kullanabilirsiniz.

Pet şişeleri toplayabildiğiniz kadarıyla toplayın. pencerenizin veya balkon kapınızın ölçüsünü alın. 

Pet şişelerin altlarını 2 cm fazla olmayacak şekilde kesin.ucu sivri delik açmaya yarayan tornavidaya benzeyen el aletleri var. Eğer bu el aletinden evinizde yoksa dert etmeyin. Ucu ince tornavida veya bildiğiniz kebap şişleri ile de delebilirsiniz.


Her kestiğiniz pet şişenin dört tarafından delik açıp bu deliklerle bildiğiniz naylon çamaşır iplerini bağlayarak diğer kesilen pet şişeleri birbirine bağlayacaksınız. Son olarak, perde yapımını bitirdikten sonra sprey boya ile istediğiniz renge de boyayabilirsiniz.
Pet Şişeden Stor Perde Yapımı 4.5 5 Unknown Geri dönüşüm projelerinden biri olan pet şişelerden stor perde yapımı olacak. Sadece pencerelerde kullanımın dışında oda içlerinde süs ola...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved