Plastik Sepet Örme

 


Plastik Örgü Sepet Yapımı - Resimli Anlatım
El işi Plastik Örgü Sepet Yapımı - Resimli Anlatım

Bu tarz elişi plastik sepet örgülerinde size plastik şerit bulma konusunda beyaz eşya satan dükkanlarda paketlemeyi yapmaya yarayan plastikleri önerebilirim. Uzun ve ince oldukları için bu tip çalışmaya uygun olurlar. Biraz da sert oldukları için sağlam da olurlar.
Örneğin, görüntüsü çirkin duran saksınızı kamuflaj için idealdir. Saksıyı içine koyarsınız ve çirkinliğini kapatırsınız.

8 tane şeridi 4 tanesi enlemesine 4 tanesi de boylamasına olacak şekilde birbirine bağlayın. Sepet'in tabanını yapmak için.
Daha sonra bu 8 tane bağlamış olduğunu şeritten enleri daha dar olan size ipucu bu asıl şeritleri, ince şeritleri hazırlamak için ikiye de ayırabilirsiniz. İnce şeritleri kalın 8 tane şeritin arasından geçirerek örmeye başlayın.
Örgü çoğaldıkça taban bitiminden sonra dikkat ederseniz, bu her sepet örgü tekniğinde aynıdır değişmez kalın şeritler kendileri boy şekline giriyorlar. Bu şekilde örerek istediğiniz boyda plastik sepetinizi bitirin. En son sepetin geniş ağız kenarına örmüş olduğunuz şeritleri kendi içlerinde bükerek silikon yapıştırıcısı ile yapıştırın. Ve kalın şeritlerden süs olarak kenarlara yapıştırın. 

Plastik Sepet Örme 4.5 5 Unknown El işi Plastik Örgü Sepet Yapımı - Resimli Anlatım Bu tarz elişi plastik sepet örgüleri nde size plastik şerit bulma konusunda beyaz eşy...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved