Taşlarla Saksı Süsleme

 


Taşlarla Elişi Saksı Süsleme 

Genellikle yaz gelmeye başladığında ve yazın bizi bir heyecan alır. Çiçek yetiştirmek benim son zamanlarda merak saldığım bir konu. Şimdilik biberlerim, reyhanım ve çam fidanlarım, ofisimde de hediye gelen peygamber kılıcı çiçeğim mevcut. Yeni başladım ama orman olma yolunda da emin ve yavaş adımlarla ilerliyorum.

Şimdi genellikle bu çalışmaya nette rastlamışsınızdır. Ayrıntılı olarak anlatacağım. Uygun şekillerde taş ayarlayalım çok yuvarlak olmasından ziyade yassı şekilli taşlar daha uygun olur yapıştırılırken. 

Teneke
 saksı veya bildiğiniz yoğurt kovası... hepsine bu süslemeyi yapabilirsiniz. 

Çiçekler kadar ekildikleri saksılarının görünümlerinin güzel olması göze ayrı bir güzellik katar.

Tutkalı spatula yardımıyla saksının etrafına sürün veya silikonlu alçıyı biraz yumuşatarak bu silikonlu alçıyı boya satan dükkanlarda bulabilirsiniz.

Yapıştırıcıyı sürdükten sonra taşları uygun şekillerde yapıştırın. Ve taşların haricinde aralara renkli boncuklar da yapıştırabilirsiniz.
Son olarak, taşların aralarının yapışkanla iyice dolmasını sağlamak için bulaşık süngerini ıslatarak taşların üzerinden sildikten sonra, süslü saksınız hazır.

Taşlarla Saksı Süsleme 4.5 5 Unknown Taşlarla Elişi Saksı Süsleme  Genellikle yaz gelmeye başladığında ve yazın bizi bir heyecan alır. Çiçek yetiştirmek benim son zamanlarda...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved