Tavus Kuşu Tütü Yapımı

 


Tavus Kuşu Tütü Yapımı
Elişi Tavus Kuşu Şeklinde Tütü Etek Yapımı - Resimli Anlatımlı

Tavus kuşunun o muhteşem kuyruğu modelinde bir tütü yapalım. Burada bize lazım olacak malzemeler renkli tül mavi veya yeşil ve yanında farklı renkte koyu gri tavus kuşunun kuyruğunun rengini verecek tül renkleri yani; tavus kuşunun kuyruğunun motiflerini yapmak için farklı renklerde keçe kumaşları, silikon tabancası, makas, kalın enli bel lastiği.

Keçe kumaşın renkleri kahverengi, yeşil, mavi, mor olacak ve bu keçeleri yapıştırmak için kumaştan şerit.

İlk olarak keçeleri modelli olarak keserek tütü yapımına başlayalım. Resimde nasıl ve ne şekilde kesildiğinin resmi vardır. Kesilen bu keçe parçalarını resimde gördüğünüz şekilde üst üste koyarak yapıştırın. Her bir şeride 3 tane tavus kuşu tüyü yapacaksınız. Yani 3 tane keçeden yapılmış süs yapacaksınız. Her tüy modelini yani kesmiş olduğunu keçeleri üst üste yapıştırdıktan sonra üçünü birlikte kumaş şeride yapıştıracaksınız.
Tavus Kuşu Tütü Yapımı

Tavus Kuşu Tütü Yapımı
Şimdi sıra geldi lastiğe tülleri yapıştırmaya alta mavi tülleri ve üst tarafların ara ara diğer renkteki tülleri yapıştırarak tütünün tüllerini yani tütüyü bitirmiş oluyorsunuz şimdi sıra geldi son işlemleri yapamaya belli aralıklarla üzerlerinde tavus kuşu modelleri olan kumaş şeritleri tüllerin arasına gizli bir şekilde yapıştırmaya geldi. Bunu da bitirince tavus kuşlu tütünüz hazır.
Tavus Kuşu Tütü Yapımı

Tavus Kuşu Tütü Yapımı 4.5 5 Unknown Elişi Tavus Kuşu Şeklinde Tütü Etek Yapımı - Resimli Anlatımlı Tavus kuşunun o muhteşem kuyruğu modelinde bir tütü yapalım. Burada bize ...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved