Tırnaklarınızı Gökkuşağı Renginde Boyayın

 


Tırnaklarınızı Gökkuşağı Renklerinde Boyama
Tırnaklarınız gök kuşağı renkleri ile rengarenk cıvıl cıvıl bir görünüme sahip olsun.

Bu tırnak süslemesinde size lazım olan sadece 3 renk oje gerisi , gök kuşağı renklerin ayarlamasını birlikte yapacağız.


Bu 3 oje rengi; sarı, kırmızı, mavi renk olacak.

Şimdi başlayalım bu 3 renk yani ana renklerle nasıl gök kuşağının 7 rengini elde edeceğiz ve tırnaklarımıza süreceğiz.

1.Tırnak ; başparmağın tırnağının rengi; mavi ojeden sürmeye başlayıp sarı ve mavi ojeyi karıştırıp yeşil rengi elde edip tırnağın ortasına süreceğiz ondan sonra da sarı ojeyi süreceğiz.

1.Tırnak: Mavi, mavi – sarı karışım Yeşil , Sarı oje ile boyaması bitecek.

2.Tırnağımız baş parmağın yanındaki işaret parmağı , Sarı , sarı –kırmızı karıştıracaksınız Turuncu , onun yanına Kırmızı ojeyi süreceksiniz.

3.Tırnağınız İşaret parmağının yanındaki orta parmağın tırnağı ; Mavi , mavi – kırmızı ojeyi karıştırıp Mor rengi elde edip Moru süreceksiniz,

Orta parmağın yani en uzun parmağın tırnağına sadece iki renk öje sürülecek bir mavi ikinci mavi ojeyle kırmızı ojenin karışımı mor renk karışım sürülecek.

4. Tırnağınız; alyans takılan parmağın tırnağı; ilk olarak mavi ojeden başlayacaksınız sürmeye onun yanına mavi ve sarı ojenin karışım rengi olan yeşil rengi süreceksiniz.

5 . Tırnağınız serçe parmağın tırnağı en küçük parmağın tırnağı; sarı renk ojeyle sürmeye başlayacaksınız, yanına sarı ve kırmızı ojeyi karıştırarak turuncuyu elde edip turuncu rengi süreceksiniz.

Tırnaklardaki renk şekillerini yukarıda tarif ettik iki ayrı ojeyi karıştırırken başka bir kağıdın üzerinde karıştırarak tırnağınıza sürün.


Tırnaklarınızı Gökkuşağı Renginde Boyayın 4.5 5 Unknown Tırnaklarınız gök kuşağı renkleri ile rengarenk cıvıl cıvıl bir görünüme sahip olsun. Bu tırnak süslemesinde size lazım olan sadece 3 ren...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved