Yırtık Kot Yapımı

 


Yırtık Kot Yapımı
Yırtık Kot Yapımı

Özel olarak mağazalarda hem de pahalı kot pantolon satan mağazalarda yırtık kot pantolon modelleri satılır bilirsiniz.

Artık yırtmaktan kumaş diye bir şey kalmamıştır pantolonda bir de pahalı fiyata satılır. İşin kerameti yırtığının çok oluşu bu pahalılığı veriyorsa biz kendimizde kot pantolonlarımızı yırtarız ki hatta parça pinçik yaparız.

Yırtık Kot Yapılışı: 1. adım, kot pantolonumuzu üzerimize giyelim nerede yırtık olmasını istiyoruz bir boy aynasının karşısında gözümüzle hayali yırtıklar yaparak bir plan yapalım.

2. adım, yırtıkların pantolon üzerinde diz aşağısında mı yukarısında mı veya paçalara yakın mı ya da diz demi olacağına karar verdikten sonra yırtacağınız bölgeyi sabunla çizerek, belirleyin. Yuvarlak veya oval şeklinde çizimi ya da çizimleri yapın.

3. adım, sabun veya tebeşirle çizdiğiniz bölümün iç kısmını eşit aralıklarla makasla kesin.

Yırtık Kot Yapımı
4. adım, kesmiş olduğunuz şeritlerden ip çekmeye başlayın. Çekerek kotun mavi kumaş iplerini geriye en alt kısımda ki kumaşın beyaz dokuma ipleri kalana kadar ip çekmeye devam edin. Yapacağınız çalışma bu kadar.

Yırtık Kot Yapımı 4.5 5 Unknown Yırtık Kot Yapımı Özel olarak mağazalarda hem de pahalı kot pantolon satan mağazalarda yırtık kot pantolon modelleri satılır bilirsiniz....

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved