Tişörtlere Yazı Yazma

 


Bluza Yazı Yazma
Tişörte Elişi Yazı Yazma - Resimli Anlatımlı

Bluz veya tişörtlerinize yazı yazmak isterseniz en uygun yere geldiniz demektir. Sizlere ayrıntılı olarak kusursuz bir şekilde tişörte nasıl yazı yazılır anlatacağız.

İlk adım olarak yazmak istediğiniz yazının kelimenin şablonunu bir kağıda yazın enli harfler kullanarak, ister el yazısı ile isterseniz büyük harfler ile kelimeyi kağıda yazın ve yazmış olduğunuz harflerin iç kısımlarını düzgünce makasla kesin.
Bluza Yazı Yazma
Bu kağıdı tişörtün hangi tarafına yazı yazmak istiyorsanız oraya düzgünce koyun ve yerleştirin.

Kumaş boyası ile fırça ile sürülen kumaş boyalarından olacak. Bu yazmış olduğunuz kelimenin iç kısımlarını sünger veya fırça ile boyayın. Boya kuruduktan sonra kumaşın ters tarafından ütü ile ütüleyerek kumaş boyayı sabitleyin.

Şimdi de sıra harflerin kenarlarını boncuk dikerek süslemeye... El dikişi ile boncukları da her harfin kenarlarına dikebilirsiniz.

Bluza Yazı Yazma

Tişörtlere Yazı Yazma 4.5 5 Unknown Tişörte Elişi Yazı Yazma - Resimli Anlatımlı Bluz veya tişört lerinize yazı yazmak isterseniz en uygun yere geldiniz demektir.  Sizlere...

1 yorum:

Unknown dedi ki...

meraba acaba boyayı tişörte yaymadan önce tişörtün içine birşey koymamıza gerek varmı boyanın arkasına geçmemesi için....

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved