Düz Eteğe Kat Kat Model Yapımı

 


Düz Eteğe Kat Kat Model Yapımı
Düz Eteğe Kat Kat Model Yapımı

Düz model eteğinizi katlı modele döndürebilirsiniz. Farklı  şekilde giysinizin modelini değiştirerek kullanabilirsiniz.Düz eteğe kat lat model yapımında etekle aynı renk ve cinsten kumaş gerekli olacak.


 Düz eteğin üzerinde yapacağınız dikişlerle esas eteğinizi sökmeden üzerine parça şeritli kumaşlar dikilerek bu katlı modeli vermeniz mümkün. 


İsterseniz katları farklı renkte kumaşlar ile yapmanız mümkündür. Kat kat kumaşın renk seçimi  tercihinize kalmıştır.

Çocuklarınızın eteklerine, kendi etek ve elbiselerinize bu model çalışmasını yapabilirsiniz.Giysilerinizin modellerini değiştirerek güzel tasarımlar yaratabilirsiniz.

Katların kaç cm uzunlukta olmasını istiyorsanız, kumaşı şeritler halinde kesin.

Eteğinizin çevresinin ölçüsünü alın.Örneğin etek çevreniz belinizden başlayarak her kat dikeceğiniz kısmın ölçüsünü alın ev bu ölçüden 10-15 cm fazla olarak katları kesin.

Fazlalıklar kesilmiş kumaş şeritlerini dikeceğiniz kısımlara toplu iğneyle iğneleyerek düz durmalarını sağlayın. Son olarak da makine de dikişlerini çekin.
Düz Eteğe Kat Kat Model Yapımı

Düz Eteğe Kat Kat Model Yapımı 4.5 5 Unknown Düz Eteğe Kat Kat Model Yapımı Düz model eteğinizi katlı modele döndürebilirsiniz. Farklı  şekilde giysinizin modelini değiştirerek kull...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved