Halka Küpe Yapımı

 


Halka Küpe Yapımı
Elişi Halka Küpe Yapımı - Resimli Anlatım

Halka küpeleri yapmak için tel karga burun, küpe takma aparatı, halka küpeleri süslemek için zincir ve boncuk gerekli olacak.

Tel takı yapımında kullanılan teli halka şeklinde kıvırın halka küpenin ne kadar uzunlukta olmasını istiyorsanız teli uzun veya kısalığını boyutunu ayarlayın.


Kıvırmış olduğunuz tele ne tür de süslemeler takmak istiyorsanız bunları takın resimde metal boncuklardan zincirlerden renkli boncuklardan takılmış.

Her iki karşılıklı gelecek halkanın ortalarına zincir geçirerek halka küpenin orta kısmı şekil verilerek zincirlerle süslenmiş bu şekilde halkalı küpeye zengin bir görünüm verilmiş. Son olarak halkalı küpenin süslemeleri bittikten sonra açık olan telin iki ucu kıvrılarak birbirine birleşmesi için yuvarlak halka takılmıştır ve bu yuvarlak halkaya küpe takma aparatı takılarak elişi halkalı küpenin yapımı tamamlanmıştır.
Halka Küpe Yapımı
Halka Küpe Yapımı

Halka Küpe Yapımı
Halka Küpe Yapımı
Halka Küpe Yapımı

Halka Küpe Yapımı 4.5 5 Unknown Elişi Halka Küpe Yapımı - Resimli Anlatım Halka küpeleri yapmak için tel karga burun, küpe takma aparatı, halka küpeleri süslemek için zin...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved