Keçeden Kapı Süsü Yapımı

 


Keçeden Kapı Süsü Yapımı
Keçeden El işi Kapı Süsü Yapımı - Resimli Anlatım

Yuvarlak bitmiş olan simit lambalarınızı atmayın, zaten çöpe atılmaları çevre kirliliği açısından sağlık açısından zararlı kırıldığı an içinde zararlı maddeler çevreye tehlikeler saçabilir, aynı pilleri de çöpe atmamak gibi.. 

İsterseniz evinizdeki bu şekilde lambadan başka amaçlar içinde yararlanmanız mümkün mesela kapı süsü yapmak gibi bu süslemeyi duvara da takabilirsiniz tercih sizin..

Yada eğer lambadan yapmak istemezseniz; gazete kağıtlarını rulo yaparak yuvarlayıp birbirine yapıştırarak üzerini beyaz keçe ile silikon yapıştırıcı ile yapıştırıp kaplayarak kendinize yuvarlak kapı süsünün iskeletini hazırlamış olursunuz.


Keçelerden çiçek yapımını anlatalım ilk olarak; Yuvarlak şekilde artık çiçeklerin boyutuna siz karar vereceksiniz, büyük veya küçük kesmek sizin tercihinize kalmış bir olaydır. Bol miktarda yuvarlak kesin 

Kesmiş olduğunuz bu yuvarlak keçe parçaları ortalarından ikiye katlayarak iğneleyin.

Toplu iğne ile iğnelediğiniz bu keçeden yapmış olduğunuz çiçekleri çiçeğe batırdığınız iğneyle birlikte yuvarlak kapı aparatına sık bir şekilde batırın ya da silikonla yapıştırın.

Keçeden Kapı Süsü Yapımı
Keçeden Kapı Süsü Yapımı

Keçeden Kapı Süsü Yapımı 4.5 5 Unknown Keçeden El işi Kapı Süsü Yapımı - Resimli Anlatım Yuvarlak bitmiş olan simit lambalarınızı atmayın, zaten çöpe atılmaları çevre kirlili...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

bitmiş olan simit diyorsunuz ama bu bildiğimiz deniz simidi ???

Adsız dedi ki...

Hayır florasan simit lambalar.

Adsız dedi ki...

İkiside degil köpükden birsey o altındaki

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved