Karton Kutudan Kolyelik Yapımı

 


Mukavva Kutudan Kolyelik Yapımı
Karton kutudan kolye takma standı yapımı

Takı mağazalarında veya kuyumcu dükkanlarının vitrinlerinde görmüşsünüzdür, kolye takmak için boyunluk vardır. Bazı yerlerde kolye boyunluğu kimi yerlerde ise kolye standı da denilir.

Kendi değerli kolyelerinizi zedelenmesini istemiyorsanız genellikle kolyelere takılar çekmecelere kutulara konulur ve bu şekilde özellikle altın haricinde diğer bijuteri tarzı kolyelerde bozulmalar renklerinde aşınmalar olabiliyor birbirine sürtünmelerinden dolayı, bu şekilde kolye takma standı yaptığınızda rahatlıkla kolyelerinizi takmanız mümkündür.


Mukavvayı alarak şekilde gösterilen şablona göre çizerek kesin, kestikten sonra katlamaları yapın ve arka kısmının her iki yanından delik açarak iple birbirine bağlayın bu şekilde kolye standı bükülme eğilme şekil bozukluğu yapmaz.Ve kolyelerinizi takabilirsiniz, eğer takı mağazanız var ise buraya yapabilirsiniz.
Mukavva Kutudan Kolyelik Yapımı
Mukavva Kutudan Kolyelik Yapımı

Karton Kutudan Kolyelik Yapımı 4.5 5 Unknown Karton kutudan kolye takma standı yapımı Takı mağazalarında veya kuyumcu dükkanlarının vitrinlerinde görmüşsünüzdür, kolye takmak için boy...

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Merhaba arkaya dogru katlanan yerleri zarar vermeden nasil kivirdiniz acaba

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved