Kot Pantolonda Yırtık Onarma

 


Kot Pantolonda Yırtık Onarma
Kot pantolonda yırtık tamiri yapımı

Kot pantolonlar, blue jeanlar diğer adıyla rahatalık bakımından günlük kıyafetlerimiz arasında vazgeçilmez olanlardandır.

Ama çok sık giyilen kot pantolonlarda yırtıklar sökükler aşınmalardan dolayı olabilirler, özellikle yırtık modasına uymak için yırtılan kesilen yırtıklardan bahsetmiyoruz.


Bu şekilde kot yırtıkların da yapılacak olan şeyler şunlardır;

Kumaşlara konulan kağıt telalar vardır özellikle yakalara konulur, bu kağıt telalar dan yırtık bölgesine giysinin tersinden yırtıktan daha büyük parça olmak şartı ile kesilir ve kumaşa tersinden iğnelenerek ütü vurulur bu ütü vurumunda ütünün altı biraz kağıt yapışkan teladan dolayı pürtüklenebilir bunun içinde ütüleme işlemi bittikten sonra ütüyü fişten çekerek altı soğumaya yakın çizmeyen teli hafif ıslatarak ütünün altına yapışmış kağıtları temizlemektir.

Kağıt telayı kot pantolona yapıştırdınız ve şimdi sıra geldi, dikiş makinesinde bu yama parçasını gene ters yüzünden olmak kaydı ile bir ileri bir geri dikmektir.
Bu aynı zamanda hazı satılan yırtık kot pantolonlardaki yırtığın altında beyazımsı kumaş olayına da benzeyecektir. Bu şekilde kot pantolonlarınıza yama yaparak mağazalarda satılan taşlanmış kot pantolona da benzetebilirsiniz.
Kot Pantolonda Yırtık Onarma
Kot Pantolonda Yırtık Onarma
Kot Pantolonda Yırtık Onarma
Kot Pantolonda Yırtık Onarma

Kot Pantolonda Yırtık Onarma 4.5 5 Unknown Kot pantolonda yırtık tamiri yapımı Kot pantolonlar, blue jeanlar diğer adıyla rahatalık bakımından günlük kıyafetlerimiz arasında vazgeçi...

1 yorum:

hlsbhr dedi ki...

Paylaşım için teşekkürler...

Çok işime yaradı bu bilgiler...

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved