Perde Püskülünden Kolye Yapımı

 


Perde Püskülünden Kolye Yapımı
Perde Püskülünden Kolye Yapımı

Perde püsküllerini bilirsiniz iplerin sıralı şekilde şeritlere dikilmiş halidir, koltuk kenarlarına yatak örtülerine masa örtülerinin de kenarlarına geçirilerek süslemeler yapılır.

Şimdi bu perde şeritleriyle kolye modeli de yapılabilir, swarovski taşlardan oluşan metre ile satılan şeritlerden, perde püskülü, kolye zinciri bu zincir de uzun model olarak satılır, makas karga burun yeşil veya kendi istediğiniz renkte ip de olabilir.


Birinci adım; perde püskülüne renkli ip ile swarosvki taşlar dikilecek, ve bu dikim sırasında araya zincir de eklenecek yani perde püskülü, taşlı şerit ve zincir üçü birlikte dikilecek. Bu parça çalışması yapılması bittikten sonra uzun zincire karga burun ile takılarak bu takma uzun zincirdeki halkalardan birer tane her iki taraftan açılarak yapılmış olan perde püskülü aparatı takılarak halka geri kapatılacak.
Perde Püskülünden Kolye Yapımı

Perde Püskülünden Kolye Yapımı 4.5 5 Unknown Perde Püskülünden Kolye Yapımı Perde püsküllerini bilirsiniz iplerin sıralı şekilde şeritlere dikilmiş halidir, koltuk kenarlarına yatak ö...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved