Folyo Tabaklardan Gül Yapımı

 


Folyodan Çiçek Yapımı
Folyodan Çiçek Yapımı - Resimli Anlatım

Yemek sofralarınızı süslemek için size bir öneri; beyaz metalik renkte olan marketlerde satılan folyo tabakları bilirsiniz. Bunlardan bol miktarda alın fiyatları çok pahalı değil. Bir demet gül çiçek yapacak kadar alın örneğin on iki tane gibi,

Folyo tabakların kenar kısımlarını keserek ortalarındaki yuvarlak bölümü çıkarın bu şekilde bütün tabakları hazırlayarak çiçek yapılacak hale getirerek hazırlayın.


Sıra geldi bu folyodan yapılacak çiçekleri saplamak için yuvarlak bir zemin yapmaya; bunun için hamurdan yapabilirsiniz, evinizde sünger var ise süngeri birbirinin içine kıvırarak bantla yapıştırıp yuvarlaklık sağlayabilirsiniz, ya da en basit şekilde yapabileceğiniz eski gazeteleri der top edip yuvarlak hale getirerek bantlayın yapacağınız çiçekleri bunun üzerine yapıştırmak olacaktır.
Folyodan Çiçek Yapımı
Şimdi sıra geldi kesilen folyoları içlerine doğru kıvırarak gül yapmaya çiçek şeklini vermeye her gül yapıldıktan sonra yuvarlak hazırlanmış olan objeye yapıştırılarak çiçekler sabitlenir ve güzelce uygun vazoya konularak ziyafet sofranızı süslemek için yerini alır.

Folyo Tabaklardan Gül Yapımı 4.5 5 Unknown Folyodan Çiçek Yapımı - Resimli Anlatım Yemek sofralarınızı süslemek için size bir öneri; beyaz metalik renkte olan marketlerde satılan ...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved