Kağıt Süslemelerle Toka Yapımı

 


Kağıt Süslemelerle Toka Yapımı
Şekilli kağıtlardan el işi toka yapımı

Kağıtların nakış gibi süslü olanları çok güzel oluyor desenli delikler içeren bu şekilde ki kağıtlarla tokalar yapılabilir, saç çemberleri yapılabilir.

Bu şekilde süslü nakış gibi desenleri olan kağıtlar hazır olarak sadece bildiğiniz gibi pastaların altına serilen kağıt pasta süsleme tabaklarında oluyor.


Bazı yerlerde özel kağıt kesme makineleri oluyor bunlara kağıdı koyduğunuz zaman desen ayarlamasını nasıl bir modelde kesilmesini istiyorsanız programdan seçip kağıtları özel şekillerle kesen makineler de var ama bu makinelere ulaşamayacak olanlar için pasta kağıtlarından aynı şekilde tokalar yapabilirsiniz.
Kağıt Süslemelerle Toka Yapımı
Kağıt süsleme el işi çalışmasında pasta kağıtlarını istediğiniz renge boyayarak renkli el işi çalışmaları da yapabilirsiniz. Şekilli kağıtları katlamalar yaparak yuvarlak şekillerde keserek toka takma kilidinin üzerine yapıştırınız, ya da mevcut olan tokanızın üstüne de yapıştırabilirsiniz el işi toka yapımı ve süslemeleri yapılmış oldu.
Kağıt Süslemelerle Toka Yapımı

Kağıt Süslemelerle Toka Yapımı 4.5 5 Unknown Şekilli kağıtlardan el işi toka yapımı Kağıtların nakış gibi süslü olanları çok güzel oluyor desenli delikler içeren bu şekilde ki kağıtla...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved