Kağıttan Çiçeklerle Duvar Süsleme Yapımı

 


Kağıttan Çiçeklerle Duvar Süsleme Yapımı
Duvarlara kağıt çiçeklerden dekor yapma

Düşük bütçeli maliyeti az olan bir dekorasyon çalışması, elinizde kendi yapacağınız kağıtlardan elişi çiçeklerle evinizin duvarlarına süslemeler yapabilirsiniz, farklı bir dekorasyon tarzı olarak hem ucuz hem de şık olur.


Özellikle duvarlara dayalı dar etajer masaların üstüne ayna yerine bu duvar süslemesini de koyabilirsiniz, uygulayabilirsiniz.

Bunun için renkli bol miktarda peçetelere ihtiyaç olacak, ve bu peçeteleri işlemden geçirdikten sonra, şekil verdikten sonra üzerine yapıştırılacak büyük pano tarzı suntadan panoya veya birkaç kattan oluşacak birbirine yapıştırılarak bu sunta pano kalınlığını elde etmek için kartona ihtiyaç var. Yapıştırıcı bant, makas, şablon çıkarmak için küçük boy pet şişe hepsi bu kadar gerekli olan malzemeler.

Yuvarlak şeklinde kesilen peçeteleri pet şişenin baş tarafına konularak elinizle çevirerek sağa doğru peçeteyi büzülmüş yaprakları olan çiçek haline getirin.Bol miktarda elinizdeki panoya göre sayısı fazla olacak şekilde peçetelerden çiçekler hazırlayın .

Hazırlanan çiçekleri aralarında hiç boşluk kalmayacak şekilde sırası ile panoya yapıştırın ve son olarak duvarınızın hoşunuza gidecek bir bölümüne asın alt kısmında masa veya dolap olursa daha da hoş duracaktır, dekorasyon süslemeniz. 
Bundan başka sadece dekorasyon da kullanabildiğiniz gibi çocuklarınızın elişi derslerinde de yaratıcı çalışmalardan yapılabilir.
Kağıttan Çiçeklerle Duvar Süsleme - Resimli Anlatım
Kağıttan Çiçeklerle Duvar Süsleme

Kağıttan Çiçeklerle Duvar Süsleme Yapımı 4.5 5 Unknown Duvarlara kağıt çiçeklerden dekor yapma Düşük bütçeli maliyeti az olan bir dekorasyon çalışması, elinizde kendi yapacağınız kağıtlardan e...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved