Kasımpatı Çiçeği Şeklinde Yastık Yapımı

 


Kasımpatı Çiçeği Şeklinde Yastık Yapımı
Keçeden Kasımpatı Çiçeği Şeklinde Yastık Yapımı

Yastığın şekli ve görünüşü güzel değil mi? Baktığınızda kasım patı çiçeği modelinde ki yastığın üzerinde ki çiçekler yapmak gözünüzü korkutabilir, bu kadar çok çiçeği nasıl yastığa dikerim diyebilirsiniz ama bu kasım patı çiçeğinin el işi çalışmasını yaparken aslında o kadar da zor olmadığını göreceksiniz.


Güzel olan bir şeyin biraz olsun emek harcansın değil mi?

Keçeden yapılacak olan bu yastık modelini renkli keçe kumaşlardan yapılabilir.


Elişi yastık yapımı çalışmasına başlarken, ilk adım olarak yuvarlak yastık modeli için kumaşı ikiye katlayarak yarım ay şeklinde ya da D şeklinde kumaşı keserseniz yuvarlak şekli elde etmiş olursunuz. İki tane yuvarlak kumaşı alt kısımları boş kalacak şekilde boşluktan yastığa elyaf doldurulacak sonar elde dikilerek kapanacak.

Kasımpatı Çiçeği Şeklinde Yastık Yapımı
Yuvarlak yastığı yaptıktan sonra sıra geldi üzerine küçük çiçekler yapmaya, çiçeklerin modellerine göre bolca kesin bir kenara hazırlayın ve elde yastığınıza dikin. Son olarak da el işi yastığın yaprak kısımları içinde bir iki yeşil keçe kumaştan yaprak dikerek yastığın en tepe kısmına elde dikin.

Kasımpatı Çiçeği Şeklinde Yastık Yapımı 4.5 5 Unknown Keçeden Kasımpatı Çiçeği Şeklinde Yastık Yapımı Yastığın şekli ve görünüşü güzel değil mi? Baktığınızda kasım patı çiçeği modelinde ki yas...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved