Kitap Sayfalarından Hediye Paketi Yapımı

 


Gazete Kağıtlarından Hediye Paketi Süslemesi YapımıGazete kağıtlarından kitap sayfalarından ve renkli kartonlarla hediye paketi süslemesi yapımı

Bu hediye paketleri içindeki hediyelerden daha çok üzerindeki süslemeleri dikkat çekmeye başladı.

Eski gazetelerden okunmayan daha çok yırtık kitapların sayfalarından şeritler keserek hazırlayın ve hediye paketinin üzerinde yapılacak süslemelerle bu kağıtların nasıl güzel durduklarını göreceksiniz.


Siyah renkli kartonu da uzun şeritler halinde keserek hazırlayın ve bu kitap sayfalarından keserek hazırlamış olduğunuz küçük yuvarlak kağıt parçalarını bu siyah kartonların üzerine yapıştırın. Kıvırarak hediye paketinin tam orta kısmına yapıştırın bir çember şeklinde kıvrılan kağıtları yapıştırın ve üzerilerine kitap sayfasının şeritlerini kıvırarak aynı şekilde yapıştırın işte çok farklı ve göz alıcı elişi hediye paketi çalışması süslemesi yapılmış oldu.

Bundan başka renkli kağıtları şerit halinde kesip püskül yaparak bu şeritleri kesip yuvarlayarak bu gazete kağıtlarının ortalarına da süs olarak kullanabilirsiniz.
Gazete Kağıtlarından Hediye Paketi Süslemesi Yapımı

Kitap Sayfalarından Hediye Paketi Yapımı 4.5 5 Unknown Gazete kağıtlarından kitap sayfalarından ve renkli kartonlarla hediye paketi süslemesi yapımı Bu hediye paketleri içindeki hediyelerden d...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved