Lekeli Bluza Kumaş Süslemesi Yapımı

 


Lekeli Bluza Kumaş Süslemesi
Giysilerinizde ve elbiselerinizde oluşan lekeleri kapatmak için süslemeler yapabilirsiniz.

Bazen en pahalı leke çıkarıcıların bile çıkartamadığı lekelerde o güzel bluzlara yazık olur tamamen evde giymek için veya toz bezi olarak kullanılmak üzere yerleri alınır.

El işi çalışmasına bluzunuzun üzerindeki lekeye göre o çirkin görüntüyü kapatacak şekilde ilk önce desen çizerek başlanacak kurşun kalemle modelli bir çizim yapın. Bu çizimin çizgilerinin üzerine kumaş süslemesi yapılacak. Örnek resimdeki gibi veya ona benzer bir çizim yapın.
Lekeli Bluza Kumaş Süslemesi 2
Farklı beğendiğiniz kumaştan şeritler keserek ikiye katlayarak kumaştan iplik kaçmasını önleyin ve dikin eğer iplik attırmayan kumaş cinsi ise dikime gerek olmaz mesela penye bluzlar gibi… Şimdi bu kumaşı elde hafif büzgü vererek bir  dikin, dikmiş olduğunuz hazırladığınız kumaş süslemesini bluzda çizimli yerlere koyarak iğneleyip dikin. 

Basit bir el işi çalışması ile giysilerinize hem bu şekilde süsleme yapmış olursunuz ayrıca lekeli kısmı da kapatmış olursunuz.

Lekeli Bluza Kumaş Süslemesi Yapımı 4.5 5 Unknown Giysilerinizde ve elbiselerinizde oluşan lekeleri kapatmak için süslemeler yapabilirsiniz. Bazen en pahalı leke çıkarıcıların bile çıkar...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved