Tişörte Göz Resmi Yapımı

 


Göz Resmi Yapımı
Bluza göz resmi yapmak

Özellikle düz koyu renk modellerde bu desen çalışması çok hoş duruyor. Desenli veya yazılı bir bluz tişört almak veya istediğiniz desende giysi bulmak bazen imkansız olabiliyor.Neden derseniz sizin beğendiğiniz desen modelinin  baskı yapılmamış oluyor.


Konfeksiyon işlerinde moda neyse o  uygulanır. Bunun içinde  bazı teknik el işi çalışmaları ile istediğiniz modeli şablona uyarlayarak çizebilirsiniz.  Kendi desen tasarımınız yaratabilirsiniz.

Burada verilmiş olan büyük ölçülerle bir göz resmi olacak.  Şablon resmin üzerine tıklayarak   büyüterek resmi bir kağıda pcnin üzerine kağıt koyarak çizin.Çizimin kenarlarını içi delik olacak kısımları kesin.

Göz Resmi Yapımı

Hazır olan şablonu siyah bluzun üzerine koyun. Kuru sabun ile   veya beyaz boyalı kalem ile çizin.Göz resminin patronunu giysiye çizmiş oldunuz.
Göz Resmi Yapımı

Şimdi yukarıdaki bluzun süslenmiş haline bakarak simli iplerle süslemeye başlayın. Pullu iplerle yapacağınız süslemelerde bazı yerlerde pulları ipliklerinden sökerek tek tek yapıştırın. farklı bir el işi süsleme çalışmasında pulların renginde dikiş ipliği ile teker teker pulları bluza dikin. Dikim yaptığınız zaman pulların dökülmemesini garantiye  almış olursunuz.
Göz Resmi Yapımı
Göz Resmi Yapımı

Tişörte Göz Resmi Yapımı 4.5 5 Unknown Bluza göz resmi yapmak Özellikle düz koyu renk modellerde bu desen çalışması çok hoş duruyor. Desenli veya yazılı bir bluz tişört almak ve...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved