3D Hediye Kartı Yapımı

 


3D Hediye Kartı Yapımı
3D Elişi Hediye Kartı Yapımı

Eskiden hikaye kitaplarının bazılarında böyle kitabın kapağını açtığımız zaman içinden hikaye kahramanlarının kağıttan yapılmış şekilleri çıkardı bir bakardınız Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler şekillerle kitaptan fırlamış gibiler onlara takılan yapıştırılan kağıttan kollarla oynatılırdı.


Kitabın alt kısmında da hikaye yazardı çocuğa kitap okutmayı alışkanlık haline getirmede sevdirmede görsel olarak da hikayenin kahramanlarını gözünün önünde olması çok yararlı ve eğlenceli olurdu.

Şimdi günümüzdeki ismi 3D oldu böyle bir tebrik hediye kartı yapabilirsiniz, bunun için kartonu resimde görüldüğü gibi ortadan katlayarak iki katlı olarak şekillendirilir, katlama yerlerini yaparken bu el işi 3D kart çalışmasından orta kısım üçe katlanır ve bir resimli süslü kağıtla iç tarafı yapıştırılarak kaplanır. Kartın dış kısmına farklı desende kağıtlardan yapıştırın. Çiçek şekillerini keserek bu katlanmış kısımların arasına yapıştırarak el işi çalışmasını tamamlayın. Alt kısımdaki boşluk olan yere de yazıl yeri olarak kullanılır.

Bakınız - 3D Gökkuşağı Şekli Yapımı
3D Hediye Kartı Yapımı
3D Hediye Kartı Yapımı
3D Hediye Kartı Yapımı
3D Hediye Kartı Yapımı 4.5 5 Unknown 3D Elişi Hediye Kartı Yapımı Eskiden hikaye kitaplarının bazılarında böyle kitabın kapağını açtığımız zaman içinden hikaye kahramanlarının...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved