Kot Pantolonlara Yaldızlı Şerit Yapımı

 


Kot Pantolona Yaldızlı Boyama
Kot Pantolonlara El işi Yaldızlı Şerit Yapımı - Resimli Anlatım

Kot pantolonların sade modellerinden sıkıldıysanız  değişiklik bir giysi süsleme yapılabilir. Pantolonlarınızın yan kısımlarını yaldızlı boya ile boyayarak güzel bir el işi çalışma yapabilirsiniz.

Kolaylıkla uygulanabilecek bir el işi süsleme çalışmasıdır. Pantolondaki boyanın  akmasını önlemek için yaldızlı kumaş boyalardan kullanılması uygun olur.

Kot pantolonlara şerit halinde boya yapılmadan önce bantlar yapıştırılır. Bantların araları kumaş boya ile boyanır.  Daha sonra yaldızlı boyanın kuruması beklenir. Giysi süslemek için yapıştırılan bantlar kot pantolondan çıkartılır. Kot pantolonun tersinden ılık ütü ile ütülenerek yaldızlı kumaş boyanın  sabitlenmesi sağlanmış olur.

Pantolonun cep kısımlarını fırça ile hiçbir şey yapmadan boyamak yeterlidir.Bu boyama el işi çalışmasını kumaş pantolonlarda da  istenirse yapılabilir.
Kot Pantolona Yaldızlı Boyama - Resimli Anlatım
Kot Pantolona Yaldızlı Boyama

Kot Pantolonlara Yaldızlı Şerit Yapımı 4.5 5 Unknown Kot Pantolonlara El işi Yaldızlı Şerit Yapımı  - Resimli Anlatım Kot pantolonların sade modellerinden sıkıldıysanız  değişiklik  bir giys...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved