Metal Bilezik Süsleme Yapımı

 


Metal Bilezik Süsleme Yapımı
Taş süslemeli metal bilezik yapımı resimli anlatımı

El işi  
bilezik yapımında malzemeler çok sayıda olmayacak. Metal halkalar ve üzerine yapıştırılacak sahte swarovski taşlar baş malzemeler. Swarosvki taşlardan bulunamazsa, bazı parlak boncuklar ile çok güzel bir elişi bilezik yapılabilir.

El işi metal bilezik süslemesinde, renk olarak değişik renklerde ise bir yaldızlı sprey boya ile sarı yaldıza beyaza veya  bakır yaldız rengine boyanır. Boyanın kuruması bittikten sonra üzerine  kırtasiyelerde satılan yapıştırıcılar ile süslemek için swarovski taşlar yapıştırılır. Swarovski taşlar metre şeklinde bobinlere sarılı olarak satılan süsleme eşyalarıdır.

Resimdeki şekli verebilmek için karga burun ile şeritlerden  taşlar kopartılır. Taşları  çok sayıdan az sayıya doğru yapıştırılarak el işi metal bilezik çalışması bitirilmiş olur.
Metal Bilezik Süsleme Yapımı

Metal Bilezik Süsleme Yapımı

Metal Bilezik Süsleme Yapımı

Metal Bilezik Süsleme Yapımı 4.5 5 Unknown Taş süslemeli metal bilezik yapımı resimli anlatımı Taş süslemeli metal bilezik yapımı resimli anlatımı El işi   bilezik yapımın da malzemeler çok sayıda olmayacak. Metal halkalar ve üzerine...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved