Yumurta Kutusundan Çiçek Yapımı

 


Yumurta Kutularından Çiçek Yapımı
Yumurta kutusundan elişi çiçek yapımı 

Yumurta kutularının yapıldıkları kağıtlar yapı olarak yumuşak şekil verilmekte kolaylık sağlayan bir yapı içermektedir. Bu özelliğinde dolayı yumurta kutularından çeşitli modellerde el işi çalışmaları yapmak mümkün olur. 


Yumurta kutusundan elişi çiçek yapımı kolaylıkla yapılabilecek bir hobi çalışması olur.

Yumurtaların içine konulduğu kutulardan kartonlardan her bir bölüm kesilir. Kesilerek ayrılan yumurta kutularının çukur kısımları resimde görüldüğü gibi kenarlarından belli aralıklarla kesilerek çiçek modelleri yapılır.


Yumurta keplerinden elişi çiçek yapımı çalışmasında çiçekleri akrilik, sulu veya yağlı boyalarla fırça yardımı ile boyanmalıdır. 

Yumurta kartonundan el işi çiçek yapımında  boyanmış  çiçeklerin  kurumaları beklenir. Bir sonraki adım çiçek yapımında metal takı tellerine yeşil renk kağıtlar yapıştırılacaktır. Hazırlanmış olan yumurta kabından yapılmış çiçekler tellere takılarak el işi çiçek yapımı çalışması bitirilmiş olacak.
Yumurta Kutularından Çiçek Yapımı
Yumurta Kutularından Çiçek Yapımı
Yumurta Kutularından Çiçek Yapımı

Yumurta Kutusundan Çiçek Yapımı 4.5 5 Unknown Yumurta kutusundan elişi çiçek yapımı  Yumurta kutuları nın yapıldıkları kağıtlar yapı olarak yumuşak şekil verilmekte kolaylık sağlayan ...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved