Düğmelerden Bardak Altlığı Yapımı

 


Şeffaf düğmelerden elişi bardak altlığı yapımı resimli anlatımı

Bardak altlıkları bardaklardaki ıslaklıkların masaya sehpaya geçmesini engelleyen ev aparatlarındandır.
Düğmelerden Bardak Altlığı
Masalara sehpaların üzerinde dekoratif olarak çok şık duran altlıklar bardakların iz bırakmalarını da engellemiş oluyor.

Mobilyaların üzerinde içi su içecek dolu olan bardakları koyduğumuz zaman yuvarlak bardağın iz bırakması hoş görüntü olmaz. Ama sehpaların üzerinde bardak altlıkları bulunduğu zaman böyle çirkin görüntüleri önlemiş olur.

Pijama düğmeleri olarak bilinen şeffaf renk düğmelerden el işi bardak altlığı yapımı. Kolaylıkla uygulanabilecek el işi çalışması bardak altlıklarından süslemeler çok sayıda yaparak mutfakların vazgeçilmez eşyalarının arasında  olur. 

Masaların sehpaların üzerine birkaç tane bardak altlığından koyarak bardak lekelerinin oluşmasını önlemiş olursunuz. Günlük kullanımda gerekli ev aparatlarındandır bardak altlığı. 

Renkli nakış iplikleri ve el işi düğmeleri birbirlerine dikerek oluşturulur. 

Bardak altlığı el işi çalışmasında kare şekilde 10 X 10 sayısından düğme dikilir. Ucuz ve şık bir bardak altlığı ev aparatlarından el işi çalışması ile hazırlanmış olur.
Düğmelerden Bardak Altlığı

Düğmelerden Bardak Altlığı Yapımı 4.5 5 Unknown Şeffaf düğmelerden elişi bardak altlığı yapımı resimli anlatımı Bardak altlıkları bardaklardaki ıslaklıkların masaya sehpaya geçmesini en...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved