Evde Boyama ile Duvar Süslemesi Yapımı

 


Evde Boyama ile Duvar Süslemesi Yapımı
Evde duvar süslemesi masa sticker resmi yapımı

Evinizde duvarınızın bir kenarını sticker ile süslemek isteyip ama hazır satılan stickerlar pahalı olduğu için yapamayanlara el işi çalışması duvar boyama süslemesi ile sticker havası verilerek yapılan çalışmayı sunalım.

İlk olarak duvar sticker tarzı süsleme yapımında nasıl bir şekil desen süslemesi istiyorsanız büyük küçük boylarda olması fark etmez büyük boylarda isteniyorsa örneğin duvarınıza dalları çok olan bir ağaç resmi yapmak istiyorsunuz.

Bunun için birkaç tane karton kağıt gerekli olacak şablon çıkarmak için bütün kartonları birbirlerine yapıştırarak büyük bir kağıt haline getirerek yapmak istediğiniz resmi kurşun kalem ile çizerek her bir çizimi tek çizgide değil iki çizgili olarak yapacaksınız, çünkü duvarda bu iki çizgi araları boyanarak sticker havası verilmiş olacak.
Evde Boyama ile Duvar Süslemesi Yapımı
Şimdi size sunulan yayınlanan el işi duvar süsleme resminde bir masa resmi kartona çizilecek ve masanın üst kısmına bir raf hazırlanıp duvara yapıştırılarak veya matkapla monte edilerek bir ayaklı masa duruşu elde etmiş olacaksınız. 

Kartona resimde görüldüğü şekilde ölçülerini siz ayarlayarak bir masanın ayaklarının resmini bakarak çizin ve bunları kestikten sonra duvara yerden itibaren ölçü alarak kartonu yere zemine paralel tutarak duvara kenarlardan bantlayıp çizimi duvara geçirin bir kurşun kalem ile duvara masanın ayakları çizimi el işi çalışması yapıldıktan sonra bir plastik boya ile yapıştıracağınız rafın renginde bu çizilen yerleri el işi çalışması olarak boyayıp kurumasını bekleyin son olarak rafı da masa resminin üzerine duvara monte ederek el işi çalışması evde sticker yapımı duvar süslemesi bitirilmiş olur.

Evde Boyama ile Duvar Süslemesi Yapımı 4.5 5 Unknown Evde duvar süslemesi masa sticker resmi yapımı Evinizde duvarınızın bir kenarını sticker ile süslemek isteyip ama hazır satılan stickerl...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved