Keçeden Ayaklı Bardaklara Smokin Süslemesi

 


Keçeden ayaklı bardaklara elişi smokin süslemesi yapımı resimli anlatımlı

Yemek davetlerinde misafirler için masanın görünümüne de, en az sunulan yemekler kadar güzel olmasına özen gösterilir.

Örneğin ayaklı bardaklara yapılacak olan küçük değişikliklerle değişik hoş bir sunum yapılabilir.


Gerekli malzemeler; iki farklı renklerde ince katlı keçe kumaşlar, makas, smokin şablonu çizmek için kağıt tabak veya kağıt, yapıştırıcı, mümkünse sıcak silikon tabancası ile yapıştırılma kolaylığı sağlayan sıcak yapıştırıcı, küçük kristal boncuklar, dikiş için iğne iplik, smokin papyonu için ince kurdele.

Ayaklı bardaklara smokin yapılışı:

Kağıt üzerine kullanılacak olan ayaklı bardak konularak daire çizilir. Ayaklı bardağın ince ayak kısmı için çizilen dairede kesme yeri için çizgi çizilir. 

Bu çizgi kağıdı keserken kesilecektir. Bir ucu açık daire şekli elde edilerek keçe kumaşına şablon olarak konulup kumaş kesilir. Kağıt dairenin kenar kısımlarından resimde görüldüğü gibi yarım daireler kesilerek smokinin kenar kısımları hazırlanır. 

Yuvarlak kesilmiş olan keçe kumaşın iki yan kısmına yapıştırılır. Papyon yapmak için kurdele katlanır ve dikilir. Smokine yapıştırılır. Keçe kumaştan smokine papyonun alt kısmına gelecek şekilde kristal boncuklar yapıştırılır. Hazırlanmış olan keçe smokin bardağa yapıştırılarak hoş bir görünüm sağlanmış olunur.
Keçeden Ayaklı Bardaklara Smokin Süslemesi 4.5 5 Unknown Keçeden ayaklı bardaklara elişi smokin süslemesi yapımı resimli anlatımlı Yemek davetlerinde misafirler için masanın görünümüne de, en a...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved