Pürüzsüz Cilt için Fondöten Nasıl Sürülür?

 


Pürüzsüz cilt için fondöten nasıl sürülür? Resimli anlatımlı

Yüzünüzün kusursuz bir şekilde görünümü sağlamak için birkaç basit kuralı bilmek gerekir. Cildin görünümünün bir photoshop gibi durması isteniyorsa makyaj öncesi yüze sürülecek olan fondötenlerin aynı rengin iki değişik tonu olması lazımdır.

Makyaja başlamadan önce cilt temizliği yapılıp nemlendirici sürüldükten sonra, sıra fondöten kullanımına gelir. Burada dikkat edilecek bazı noktalarla yüzünüzün görünümü harika bir şekil alabilir.

İlk olarak resimde görüldüğü gibi yüzün aydınlık kısımları işaretli olan bölümlere açık renk fondöten sürülür. Çizgilerin dışında kalan yerlere, koyu renk fondöten sürülür. Buralar, çene altları, yanaktaki elmacık kemiklerin alt kısımları alın yukarısı olan kısımlardır. Fondötenler sürüldükten sonra bir fırça ile yüzünüzü fırçalayarak sürülen fondötenler harmanlanır. Bu şekilde cildiniz güzel bir görünüme sahip olarak pürüzlü lekeli kısımlar kapatılmış olur. 

Pürüzsüz Cilt için Fondöten Nasıl Sürülür? 4.5 5 Unknown Pürüzsüz cilt için fondöten nasıl sürülür? Resimli anlatımlı Yüzünüzün kusursuz bir şekilde görünümü sağlamak için birkaç basit kuralı b...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved