Eski Şifonyer Boyama

 


Eski şifonyer yenileme-boyama yapımı resimli anlatımlı

Evlerde, eski veya boyaları dökülmüş olan eşyaları boyama yaparak yenilenir. Örneğin yatak odası takımından bir parçayı boyama yaparak yenileme işlemine başlanabilir. İlk adım olarak, boyama yaparken yerler ve çevrenin kirlenmemesi için büyük bir naylon muşamba serilerek elişi şifonyer boyama işlemine başlanır. 


Çekmeceler ve kulplar çıkartılarak, kalın zımpara kağıdı ile zımpara çekilir. Büyük ev eşyalarını boyarken laminant cinsi kendinden parlak cilalı boyalardan kullanılması önerilir. Zımpara yapıldıktan sonra, şifonyerden çıkan toz ve ahşap kırıntılar temizlenerek, astar boya çekilir.

Kuruması beklenilir ve bir kat daha astar çekilir. Son olarak laminat cinsi ahşap boya iki kat sürülür. Kat aralarını sürme üç saat beklemeli olarak yapılmalıdır. Resimlerde de gösterilen eski şifonyerin yapım aşamaları, kolaylıkla ahşap boyama yapılarak bir mobilyanın yenilenmesini de anlatmış oluyor. Yatak odasına yeni bir eşya alınmış gibi dekorasyonu değiştirebilir.


Eski Şifonyer Boyama 4.5 5 Unknown Eski şifonyer yenileme-boyama yapımı resimli anlatımlı Evlerde, eski veya boyaları dökülmüş olan eşyaları boyama yaparak yenilenir. Örneği...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

boyanın rengi ve numarası nedir acaba

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved