Dantelle Şort Süsleme

 


Şort  Süsleme
Kot Pantolonunu Dantelli Şort Yapma
Eğer kot şortum yok diyorsanız kullanmadığınız bir kot pantolonu nasıl şort haline getirilir birlikte görelim. İstediğiniz boyda pantolonu şort olarak kesersek iş bitmiş olmuyor.


Keseceğiniz şort boyundan, 1 cm uzun kesmeniz lazım kot pantolonunuzu neden derseniz, 1 cm boyunca kotunuz dan ip çekerek püskül yapacaksınız paça kısmına eğer püskül olmazsa çok çirkin görünür şortunuz. 

Ya da hazır şort aldınız kot şortu olabilir veya başka kumaştan fark etmez değişik kumaşlara da bu dantel fisto süslemeyi yapabilirsiniz. Ama bu yılın modası blue jean da dantel süsleme mavi ve beyaz rengin birleşimi çok hoş duruyor. Gelin resimlere birlikte bakarak nasıl dantel işleme yapılıyor görelim.

İlk işlem; şortların iki yan kısmını sağ ve sol dışa baka kısımları üçgen şeklinde kesmek.

İkinci işlem, fisto veya danteli desenlerinden küçük makasla şekillerine göre kesmek. Bu da üçgen şeklinde olacak yani şortta kesilen üçgen ayrıktan yarım cm fazla keseceksiniz. Kenar payları için ve toplu iğneyle iğneleyerek elde beyaz iplikle dikin belli olmayan gizli dikişle .İşte hazır dantelli kot şortunuz.


Dantelle Şort Süsleme 4.5 5 Unknown Kot Pantolonunu Dantelli Şort Yapma Eğer kot şortum yok diyorsanız kullanmadığınız bir kot pantolonu nasıl şort haline getirilir birlikte ...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved