Bakışlarınızı Göz Kalemi ile Değiştirin

 


Göz Kalemleri Bakışlardaki İfadeyi Değiştiriyor. Şimdiye kadar fark ettiniz mi bilmem ama gözünüzü boyarken, farları falan sürdükten sonra son olarak göz kalemini çekeriz. Rimel süreceksek rimeli süreriz ve göz makyajınızın işi bitmiş olur.

Kısaca özetleyecek olursak. Sadece göz kalemini değişik şekillerde çektiğinizde farklı bir bakışlarınız oluyor ve yüz simanız da değişiyor. Aynı göze 6 değişik şekilde göz kalemi çekilmiş ve hepsinin bakışlardaki ifadeleri birbirinden ne kadar farklı değil mi? 

1.Resim: Alt ve üst gözlere dıştan çekilen kalem gözlerin küçük görünmesini sağlamış.

2.Resim: Gözün ortasından başlanıp kirpiklerin bitimine kadar sürülen kalem hem gözün içine hem gözün dışına çekilmiştir. Gözü daha büyük göstermeye yaramıştır.

3.Resim: Üst göz kapağının bitiminden yani gözün dış kısmından gözün tamamına çekilmiştir. Ama alt göz de daha açık göz kalemiyle göz bebeğinden başlayarak kirpiklerin sonuna kadar ve yukarı doğru çekik çekilmiştir. Bu da gözün daha küçük ve çekik olmasına etken olmuştur. Kedi gözü gibi…

4.Resim: sadece üst göz kapağına çekilen siyah kalem kirpik uçlarına doğru yukarı çekik şekilde çiziliyor. Bakışlardaki dik ve derin odaklı ifadeye dikkat.

5. Resim: Göz bebeklerin büyük olarak göstermekte bakışlara gölgeli bir ifade vermektedir.


6. Resim göz bebekleri kalem çizimiyle küçük göstermektedir. Bakışlarda uzaklık soğukluk ve biraz da cool bir bakış havası vermektedir.
Bakışlarınızı Göz Kalemi ile Değiştirin 4.5 5 Unknown Göz Kalemleri Bakışlardaki İfadeyi Değiştiriyor. Şimdiye kadar fark ettiniz mi bilmem ama gözünüzü boyarken, farları falan sürdükten sonra...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved