Boncuklarla Resim Tablosu Süsleme

 


Boncuklarla Resim Tablosu Süsleme
Renkli Boncuklarla Tablo Süsleme

Biraz emek isteyen bir iş ama yaparken kendinizi dinlenmiş hissedersiniz. Dertleriniz unutmada yaratıcı fikirlerle bir şeyler yapıp ortaya çıkarmak gibisi yoktur. Emeğinizin karşılığını aldıkça el emeğinizin muhteşem bir tasarıma dönüştüğünüz gördükçe eminim mutlu olacaksınız.


Şimdi gelelim boncuklu tablomuza renkli boncuklardan oluşan şekil yönünden farklı olabilecek her türlü boncuk hazinemiz olmalı ki tablomuz zengin bir renk cümbüşü olsun.. resmimiz bize birçok fikir veriyor dikkatle inceleyin boncukların renk ve şekillerine bakın ve eski bir çerçevenize bu çalışmayı uygulayabilirsiniz.


Tavsiyem çerçevenizin iç tarafına uygun bir kağıt yapıştırmanız ve şekli çizmeniz bu boncukları motife göre uygun yapıştırmanızı sağlar. Eğer patron kağıdınız yoksa evinizde bir gazete kağıdı da aynı işlemi görür. Yalnız gazete kağıdında yazı ve resim olduğundan dolayı çizimi tahta kalemle yapmanızı tavsiye ederim. Kalın uçlu olduğundan çizimler kalın olacağından rahat görmenizi sağlar. Gazete kağıdının görünmesinden endişe etmeyin tabloyu sırf boncukla yapıştıracağınızdan alttaki kağıt görünmez. Sıcak silikon tabancasıyla boncukları yapıştıracaksınız. Eğer resim tablonuzun çerçevesi eski ise boncuklarla süslemeye başlamadan önce çerçeveyi sprey boyayla boyayın kurumasını bekleyin ve boncuklara geçiş yapın.                                              
Boncuklarla Resim Tablosu Süsleme 2

Boncuklarla Resim Tablosu Süsleme 4.5 5 Unknown Renkli Boncuklarla Tablo Süsleme Biraz emek isteyen bir iş ama yaparken kendinizi dinlenmiş hissedersiniz. Dertleriniz unutmada yaratıcı f...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved