Elişi Gerdanlık Yapımı

 


Elişi Gerdanlık Yapımı
Elişi Gerdanlık Yapımı - Resimli Anlatım

Böyle gerdanlık pek görmemişsinizdir. Bunun gibi bir elişi gerdanlık takınız olduğunda gece davetlerinde elbiseniz ne kadar sade de olsa tek bu el işi gerdanlık kolyeyi takmanız yeterlidir.

Görünümü çok güzel olan bu gerdanlığın yapımı tasarımı çok kolay.


Gerekli Malzemeler: Hobi mağazalarında satılan oyma işlemeli suntadan yapılmış hafif boyamalık satılan çiçek dekor objelerinden 4 tane (Resimde ki model de siyah sprey boyayla boyanmıştır. Siz isterseniz yaldızlı boyalarla veya başak renklerde de boyayabilirsiniz.), 3 tane dosya kapaklarından plastik ve kalın olanlarından avize taşı, zincir, parçaları birbirine eklemek için halkalar, siyah tahta boyamak için sprey boya, ve tahtaların ucunu delmek için tahta delme uçlu matkap.

Gerdanlığın Yapılışı: Resimdeki gösterildiği gibi matkapla delinecek yerleri işaretliyorsunuz ve kağıt törpüyle delinen yerleri rötuşlayın üzerilerinde tahta kırpıkları olmasın. Bütün parçaları bir gazetenin üzerine koyarak sprey boyayla boyayın ve kurumalarını bekleyin. Kuruduktan sonra parçaları birbirine halkalarla birleştirin. En son boynunuza takmak için zincirleri takın, uçlarına kilit aparatları takın ve elişi gerdanlık hazır olacak.         
Elişi Gerdanlık Yapımı
Elişi Gerdanlık Yapımı
Elişi Gerdanlık Yapımı
Elişi Gerdanlık Yapımı - Resimli Anlatım 4
Elişi Gerdanlık Yapımı
Elişi Gerdanlık Yapımı


Elişi Gerdanlık Yapımı 4.5 5 Unknown Elişi Gerdanlık Yapımı - Resimli Anlatım Böyle gerdanlık pek görmemişsinizdir. Bunun gibi bir elişi gerdanlık takınız olduğunda gece dav...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved