Cam Vazoları Boncuklar ile Süsleme

 


Camlara Boncuklar Süsleme
Cam Vazoları Boncuklar ile Süsleme - Resimli Anlatımlı

İnce katlı camlardan yapılmış çok ucuza satılan kavanozlar ve kaseler ile öyle bir güzel çalışma yapacağız ki sanki pahalı zücaciye dükkanlarından satın alınmış zannedecekler.

Öncelikle yapıştıracağınız boncuklar ebatları büyük olsun. Ayrıca, boncukların yassı olmalarına dikkat edin. Yapışmaları açısından iyi olur. Bu kavanozlar akvaryum olarak küçük balıkları beslediğimiz kavanoz kaselerde olur.

İlk olarak yapıştırıcı tutkalı kasenin etrafına sürün kalın tabaka halinde ve kurumadan belli aralıklarla bu renkli boncukları yapıştırın göz kararı yaparsınız. Güzel bir görünüm elde etmek için 
Kurumasını bekledikten sonra toz saten alçıyı elektrikçilerde satılır gramla alsanız yeterli olur. Saten alçıyı su da eritin macun kıvamına getirin ve tekrar cam kaseye boncukların üzerilerine ve aralarına girmesini sağlayacak şekilde sürün. son olarak ıslak süngerle üzerinden geçin ve bambaşka güzellikte vazolarınız hazır.

Cam Vazoları Boncuklar ile Süsleme 4.5 5 Unknown Cam Vazoları Boncuklar ile Süsleme - Resimli Anlatımlı İnce katlı camlardan yapılmış çok ucuza satılan kavanoz lar ve kaseler ile öyle b...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved