Kumaşlarla Kemer Süsleme

 


Düz sade model kemeriniz varsa ve modelinden sıkıldıysanız yen bir model yaratmak sizin elinizde. Mağazadan yeni bir kemer almak yerine siz becerinizle yaratıcılığınız ile farklı bir model yapabilirsiniz.

Kemerlerinizi ister taşlarla süsler, ister kırpık parça kumaşlarla süslersiniz. Kırpık kumaş deyip geçmeyin özellikle kahverengi toprak rengi kemerlerde çok şirin ve tatlı duruyor.

Böyle küçük kareler çıtı pıtı küçük çiçek desenlerinde ve canlı renklerde kumaşlardan bakın nasıl kemer süsleniyor.

Kemerin kenarlarında delikler varsa işiniz çok kolay olur eğer delik yoksa da dert etmeyin kızgın şiş ile ya da kemer delgeci varsa belli aralıklarla sizlerde kenarlarda delikler açabilirsiniz.

Bu deliklerden kalın tığ yardımıyla kesmiş olduğunuz ince şeritler halindeki birbirine eklediğiniz kumaşları tığın ucuyla iterek bu deliklerden geçirin ve dikin tabii bu dikme işi iğneyle yapacağınıza tığ ile kumaşı deliklerden ittirerek yapacaksınız. İşte kumaşlardan süslü kemeriniz hazır
Kumaşlarla Kemer Süsleme 4.5 5 Unknown Düz sade model kemeriniz varsa ve modelinden sıkıldıysanız yen bir model yaratmak sizin elinizde. Mağazadan yeni bir kemer almak yerine s...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved